Dedra kézi és elektromos szerszámok Mindenre van megoldás!

Manapság nem könnyű eligazodni a szerszámok világában. Rengeteg márkával és különbőző minőséggel találkozunk nap mint nap és ezekből próbálja mindenki megtalálni a számára legmegfelelőbbet.Az általunk kínált Dedra termékekkel szinte minden területen felmerülő igényt hivatottak vagyunk kielgíteni. A kéziszerszámok területén elengedhetetlen villáskulcsok, dugókulcsok, külöböző fogók, csiszoló és vágókorongok, körfűrésztárcsák mellett, megoldást kínálunk festéshez és burkoláshoz szükséges szerszámokhoz egyaránt.

Mind ezeken felül a Dedra márkanév alatt heggesztéstechnikai ezközöket is találunk, ide tartoznak a transformátoros és inverteres hegesztőgépek, hegesztőpajzsok és elektródák egyaránt. 

Tovább fokozva a Dedra választékának bemutatását, olyan egyedi termékeket is kínálunk, mint elektromos és gázolajos hőlégbefúvók,talajtömörítők,kompresszorok, ventilátorok, villanyradiátorok valamint falcsiszoló zsiráfok.Továbbá pneumatikus szerzámok is igen széles választékban megtalálhatók.  

A Dedra termékcsalád, az elektromos gépekkel lesz teljes. Minden olyan gép megtalálható a kínálatban amire Önnek szüksége lehet. Csak néhány példa a palettáról: sarokcsiszolók, akkumulátoros csavarozók, ütvefúrók, körfűrészek, dekopírfűrészek, hőlégfúvók. Az össze elektromos gépekre 2 év garanciát nyújtunk.

Felmerülhet a kérdés, hogy ez az egyedi igényeket is kielégítő termékkör milyen árat képvisel. Bátran állítjuk, hogy a Dedra termékek a szerzámpiacon, az egyik legjobb ár/érték aránnyal rendelkeznek!