Látogasson el webáruházunkra! Webáruház

2019. Augusztus 23.

A piaci igények és a gyártási folyamatokban bekövetkezett változások a lehető legnagyobb számú megrendelés elfogadását teszik szükségessé.

A Lajter-Bútor Kft. balmazújvárosi telephelyén új időszámítás kezdődött, megérkezett ugyanis a Biesse egyik legmodernebb szabászgépe, a SELCO WN-6.

A Biesse a modern kor kihívásaira olyan technológiai megoldásokkal válaszol, amelyek hangsúlyozzák és támogatják a szakértelmet. A SELCO WN 6 egy olyan, legújabb technológiákkal fejlesztett projekt eredménye, ami forradalmi technikai megoldásokat alkalmaz, amelyek egyaránt növelik a termelési mennyiséget és a megmunkálási minőséget. SELCO A WN 6 professzionális lapszabászgépet kifejezetten nagy igénybevételű gyártásokra tervezték.

Csökkentett szerszámcsere idő

Akár 40% -kal több termelés

Kiváló minőségű és hajszálpontos vágás

Vágási minőség és pontosság

Tökéletes stabilitás, köszönhetően a szilárd alap acélszerkezetének köszönhetően. A késtartó kocsi csúszóvezetékei ugyanazon sugáron helyezkednek el, hogy egyenletesek és tökéletesen párhuzamosak legyenek.

A szerszámtartó kocsi kiváló kiegyenlítése (az alap alakja és a vezetők és a kerekek elhelyezése miatt) azt jelenti, hogy nincsenek penge rezgések, és a kocsi rendkívül lineáris mozgást tesz lehetővé.

A legmagasabb termékminőség érhető el a légpárnázott munkaterületnek köszönhetően, amely védi a finom anyagokat. Emellett ez a tulajdonság biztosítja, hogy a penge mellett lévő felület folyamatosan tisztán tartható.

A fő penge kiemelkedése és a nyomónyílás megnyitása automatikusan szabályozható a numerikus vezérléssel a vágandó lap vastagsága alapján, így a lehető legjobb vágási minőséget biztosítja minden munkakörülményben.

A főtengely függőleges mozgását a lapát magasságának beállításával lehet kezelni és optimalizálni.

A csúszásgátló eszköz szabályozza a lapát helyzetét és forgásának számát, és beavatkozik az előtolási sebesség beállításához. Maximális vágási minőség, hosszabb a kés élettartama és csökkennek a karbantartási költségek.